Beylikdüzü Peyzaj

Beylikdüzü Peyzaj Bahçe Düzenleme Firması

Beylikdüzü Peyzaj Bahçe Düzenleme Firması arayanlar için profesyonel çözümler üretiyoruz. Yeşil Peyzaj markası ile sizde aradığınız hizmeti sorunsuz şekilde çözüme kavuşturacaksınız. Değişen çevre şartları ile birlikte peyzaj konusunda site, müstekil ev, villa fark etmeksizin her alan için ön koşulsuz yapılmak gibi bir zorunluluk halini almıştır.

Beylikdüzü ilçemiz ve bu ilçemize bağlı olan Yakuplu Peyzaj, Kavaklı Peyzaj, Gürpınar Peyzaj, Beykent Peyzaj bölgelerinde de hizmetlerimiz sürmektedir. Her zaman müşteri memnuniyet odaklı hizmet vermekteyiz. Beylikdüzü Bahçe Düzenleme alanında oldukça geniş bir hizmet ağına sahibiz.

Beylikdüzü Bahçe Düzenleme Video Tanıtım

İçindekiler

Beylikdüzü Peyzaj Firmaları Periyodik Bahçe Bakımı Hizmeti

Beylikdüzü Peyzaj Firmaları arayışınız mı var? Yeşil Peyzaj firması olarak bu arayışınıza son vermek istiyoruz. Beylikdüzü ilçemizde peyzaj hizmeti veren firma sayısı oldukça azdır. Çünkü peyzaj işi bilgiye dayalı olarak yapılmaktadır.

Yeşil Peyzaj firması olarak kullanmış olduğumuz ekipmanlar birinci sınıfdır. Çalışma arkadaşlarımız ise ehil kişilerden oluşmaktadır. Çim Biçme Zamanı, Ağaç Budama şekli ve dönemleri, Ağaç dikim zamanları, Bahçe’de meydana gelen hastalıkları ayırt etme ve doğru ilçalarla müdahale etme gibi bir çok konuda bilgi sahibi olunması gerekmektedir. Yeşil Peyzaj kadrosu bu konularda ve daha fazla bilgi gerektiren tüm bahçe problemleri için yeterli tecrübeye sahiptir.

Beylikdüzü Rulo Çim Uygulaması
Beylikdüzü Rulo Çim Uygulaması

Beylikdüzü ilçemizdeki diğer peyzaj firmaları arasında lider konumda olabilmek için yenilikçi çözümleri araştırarak bünyemizde yer vermeye devam ediyoruz. Son teknoloji malzemeleri ilk deneyimleyen firmalar arasındayız.

Periyodik Bahçe Bakımı ; Bahçe bakımı bütünsel bir hizmetler birleşimidir. Bir bahçenin yıl boyu ihtiyaçları, periyodik bahçe bakımı yapan firmanın sorumluluk alanındadır.

  • Düzenli Çim Biçme Hizmetleri
  • Dönemsel Ağaç ve Bitki Budama İşlemleri
  • İhtiyaç durumunda bahçe, bitki ve meyve ağaçlarının ilaçlanması
  • İhtiyaç durumunda bölgesel çim ekimi veya rulo çim uygulamasının yapılması
  • Çim havalandırma ve ağaç dibi açma işleri
  • Çimler için ilk bahar ve kış ayları için ayrı ayrı gübreleme yapılması
  • Yürüyüş yollarında çıkan otların temizlenmesi
  • Ağaç ve bitkilerin şekil formlarının yapılması

Beylikdüzü Rulo Çim Serimi Uygulaması Hazır Rulo Çim M2 Fiyatları

Beylikdüzü Rulo çim serimi talepleriniz Yeşil Peyzaj firması olarak en ideal koşullar hazırlanarak uygulanmaktadır. Dört mevsim hazır rulo çim uygulamamız vardır.

  • Urla Çim
  • Osmanlı Çim
  • Paspalum Çim
  • Bermuda Tifsport Çim

Yukarıda ki listede gördüğünüz üzere bir çok çeşit hazır çim vardır. Yeşil Peyzaj olarak Sakarya, Kocaeli, Edirne İpsala, Değirmenköy, Arnavutköy Bolluca‘da üretim yapan ve kendini kanıtlamış olan hazır rulo çim firmaları ile çalışaktayız. Gür Çim, Türk Çim gibi kendini ispatlamış çim firmalarından tedarik yapılmaktadır. Yakuplu, Kavaklı, Gürpınar, Beykent hazır rulo çim siparişleriniz aynı gün teslim edilmekte ve uygulaması yapılmaktadır.

Hazır Rulo Çim Sık Sorulan Sorular

Hazır çim m2 fiyatları 21.10.2022 tarihi itibari ile firmadan firmaya değişiklik göstermekle birlikte 40₺ ile 90₺ arasında değişkenlik göstermektedir. Fiyatı genel olarak isteyeceğiniz çim m2 si belirlemektedir. 100 ve altında ki m2 çim siparişleriniz ile 300 ve üzeri m2 çim siparişlerinizin fiyatları farklı olacaktır. Detaylı bilgi ve fiyat için bizleri araya bilirsiniz.

Rulo çimin ilk serimi sonrası iki hafta çok iyi bakılması gerekmektedir. Bol Bol sulama yapılması ve serim esnasında mutlaka silindir ile hava boşlukları alınmalıdır. Eğerki düzenli biçilmesi, gübrelemenin zamanında yapılması, sulamasının düzenli yapılması şartlarına bağlı olarak 10 yılı aşkın ömürleri vardır.

1 palet’de ortalama 50 m2 rulo çim vardır. Ancak bazı durumlarda isteğinize bağlı olarak 10 m2, 20 m2, 30 m2 gibi paletleme yapılmakta.

1 Rulo Hazır çim genel olarak yarım m2’dir. Ancak bazı durumlarda özel istek olması durumunda 1 Rulo çim 1 M2 olarak kesimi yapılmaktadır. Ancak %99 1 Rulo yarım m2’dir.

Çimlerin ilk serimi sonrasında ortalama 2 hafta içinde kesim zamanı gelir. Sonrasında ise 15 günde bir kesim yapılması doğrudur.

Yeşil Peyzaj olarak 7/24 firmamızı arayarak çim sipariş verebilirsiniz. Aynı zamanda uygulama için fiyat talebinde buluna bilirsiniz. +90 551 002 72 24 telefon numaramızdan çağrınızı beklemekteyiz.

beylikdüzün’de bahçe Otomatik Sulama Sistemleri

Beylikdüzü ilçemizde site, villa ve müstekil yapıların büyük çoğunluğunda otomatik sulama sistemleri kurulmuştur. Bu nedenle yaz aylarında çok fazla bakım, onarım ve parça ihtiyacı ortaya çıkmaktadır.

Bahçe Sulama Sistemlerinin sıfırdan kurulumu için fiyat teklifi isteye bilirsiniz.

Otomatik Sulama sistemi ile birlikte ağaç sulamasında kullanılan damlama sulama sistemlerinin kurulumu ve malzeme teminide yapmaktayız. Yakuplu, Kavaklı, Gürpınar, Beykent semtlerinde bir çok referansa sahip olan Yeşil Peyzaj firmamız sorunsuz ve garantili hizmet sunmaktadır.

Beylikdüzü Bahçe Düzenleme
Beylikdüzü Bahçe Düzenleme

Aşağıda ki Listede yer alan sorunlarınız mı var?

  • Otomatik sulama istediğiniz saatler de çalışmıyor mu?
  • Su Faturanız normalinden çok fazla mı gelmeye başladı?
  • Bölgesel Su kaçakları mı oluştu?
  • Otomatik Sulama saatiniz Hunter, Rainbird devreye girmiyor mu?
  • Fıskiyelerde yerinden çıkmama, suyu yeterli atmama sorunları mı var?

Yeşil Peyzaj olarak yukarıda ki sorunlarınızın tamamına profesyonel ekiplerimiz ile çözüm üretmekteyiz.

Beylikdüzü Ağaç Budama Kesme Dikme Firması

Beylikdüzü Ağaç Budama taleplerinizi yerine getiren nadir peyzaj firmalarından bir tanesiyiz. Sepetli vinç desteği kullanarak en kesilmesi zor olan ağaçlarınız güvenli bir şekilde kesilmektedir. Ağaç kesme konusunda deneyimli bir kadroya sahibiz.

Ağaç Dikme ve Kesme ihtiyaçlarınız içinde firmamızı arayabilirsiniz. Meyve ağaçlarının kesilmesi veya dikilmesi, leylandi, limon ağacı gibi çam ağaçlarının doğru şekilde dikim veya sökümleri deneyimli personellerimiz ile yerine getirilmektedir.

Site, Villa, Müstekil Ev, Yazlık gibi yerleşim yerlerinizdeki çok büyüyen ağaçlarınız, elektrik kabloları veya tehlikeli şekilde uzayan her türlü ağaçlarınız kontrollü bir şekilde budanmaktadır.

Beylikdüzü Bahçe Drenaj Yapımı ve Uygulaması

Beylikdüzü Bahçe Drenaj Yapımı ihtiyaçlarınıza özel projelendirme uygulamaları ile çözüm üretiyoruz. Drenaj uygulamaları ile bahçelerinizde yağmur suyu birikimine son veriyoruz.

Yeşil Peyzaj olarak aynı zamanda bina ve villa çevresi izolasyon çalışmalarınıda profesyonel ekip ve ekipmanla yerine getiriyoruz. Konusunda uzman ekiplerimiz ile hizmetinizdeyiz.

Drenaj uygulamalarında sahanın uygunluğuna göre farklı çözümler üretmekteyiz. Siz sadece firmamızı arayarak talebinizi bildirmeniz yeterli olacaktır. Firmamız yetkileri saha incelemesi yaparak uygun olan en doğru peyzaj uygulama yöntemi üzerine projelendirme yapacaktır.

Beylikdüzün’de Bitki Çiçek Temini Satışı Dikim Uygulaması

Beylikdüzü’nde Fidancı mı arıyorsunuz? Firmamız istediğiniz bitki ve çiçekleri ayağınıza kadar getirmektedir. Tek yapmanız gereken taleplerinizi bizlere ulaştırmanız.

Bitki Seçeneklerimizden Bazıları;

  • Meyve Ağaçları
  • Fidan Çeşitleri
  • Limon Selvi
  • Leylandi
  • Sardunya
  • Lavanta
  • Ortanca
  • Hanımeli
  • Şimşir
  • Taflan
  • Zakkum
  • Biberiye
  • Mazı
  • Kartopu

Yukarıda yer alan tüm peyzaj bitkileri için sipariş talebinde bulunabilirsiniz. Yeşil Peyzaj olarak sizlere en uygun fiyatlara bitki temini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Bitki temini yanında Toprak Temini ( Elenmiş Toprak, Gübreli Toprak, Mil Toprak ), Gübre Temini, Çim Tohumu temini yapmaktayız. Amacımız aradığınız tüm bahçe ve yapı işleriniz için tek bir firma ile çözüme ulaşmanızdır.

Bahçe Çit yapımı Bakım ve Onarımı

Bahçe Çit yapımı, Bakım ve onarımı alanında hizmet vermekte olan Yeşil Peyzaj firmamız hizmetinizde olmaya devam etmektedir. Bahçe çit yapımı uygulamamızda bir çok farklı çit çeşidi kullanımımız vardır.

  • Panel Çit Uygulaması
  • Çim Çit Uygulaması
  • Tel Çit Uygulaması
  • Dikenli Çit Uygulaması
  • Jiletli Tel Uygulaması
  • Arsa ve Kümes Çevresi için Balkava Tel Çit Uygulaması

Beylikdüzü ilçemizde bir çok uygulama referansına sahibiz. Özellikle site ve villa çevresi için panel çit ve güvenlik amaçlı jiletli tel uygulaması yaptık. Aynı zamanda mevcutta olan çitleriniz için ekleme yapma.

Beylikdüzü Sert Zemin Uygulaması
Beylikdüzü Sert Zemin Uygulaması

Beylikdüzü Bahçe Peyzaj Yapımı Hizmet Seçenekleri

Yüzme havuzu alanında Beylikdüzü ve bir çok ilçede referansa sahip olan bir firma olarak istediğiniz boyutlarda havuz yapımı anahtar teslim bitirilmektedir. Projelendirme, Görsel çalışma, Malzeme seçimi gibi her türlü ön hazırlık yapılarak teklif aşamaları sizlerin onaylanması üzerine kurgulanmaktadır. Fiyat teklifi için ücretsiz keşif talbinde buluna bilirsiniz.

Beylikdüzü ilçemizde ve diğer İstanbul ilçeleri için talepte buluna bilirsiniz. Bahçe, Site, Villa fark etmeksizin izolasyon ve drenaj uygulamaları profesyonel olarak uygulanmaktadır. Referans ve bilgi için dönüşlerinizi beklemekteyiz.

Yeşil Peyzaj aynı zamanda inşaat firması olarak da hizmet vermektedir. Beylikdüzü ve tüm istanbul ilçeleri dahilinde Edirneye kadar tüm inşaat projelerinize talibiz.

Bahçe Aydınlatma Sistemlerini sıfırdan kuruyoruz. Aynı zamanda var olan alt yapının değişimi ve bakımıda usta elektrikçilerimiz tarafından yapılmaktadır. Aynı zamanda aydınlatma malzemelerinin temininide yapıyoruz.

İstanbul Bahçe Yapay Şelale yapımı taleplerinizi çözüme kavuşturulmaktadır. Yapay şalale için hazır kalıp kullanımı yoktur. Tamamen el yordamı ile yerinde yapılmaktadır. Tabi öncesinde projelendirme yapılarak ortaya çıkacak yapay şalale görünümü tarafınıza sunularak onayınız alınacaktır.

Dikey Bahçe Sistemleri Eski nesil ve yeni nesil ayrımları yapılmakta olup aynı zamanda canlı bitki, yosun veya yapay bitkilerden elde edilebilinmektedir. Kafes sisteminin yapılması, Sulama Sisteminin döşenmesi ve alanda uygulamasının yapımına kadar hizmetimiz mevcuttur. İstanbul’da Tüm ilçe ve semtleri , Tekirdağ, Edirne gibi illerimiz içinde hizmet talebinde buluna bilirsiniz. İç mekan ve Dış Mekanlar için projelendirme yapmaktayız.

Biyolojik Gölet yapımı ile sizde harika yapay ve canlı gölete sahip olabilirsiniz. Büyük ve küçük boyutlu kendi ekosistemi olan bu göletler ile harita bir çevreye kavuşmuş olacaksınız. Projelendirme aşaması, toprak analizi ve daha bir çok kritere göre fiyatlandırma yapılarak teklif hazırlanmaktadır.

Su perdesi, Su duvarı ve daha bir çok isimlendirmesi olan bu sistelerle ofis, site, iş yeri girişleriniz harika bir görselliğe kavuşacaktır. Su perdesi imalatı kendi atölyemizde yapılmakta olup projelendirme çalışmaları onayınıza sunularak uygulamaya geçilmektedir.

Sert Zemin, Kayrak Taşı, Kilit Taşı uygulamalarımız ile yürüyüş yolu, bina ve villa çevresi, otopark alanları gibi bir çok çözümü sizlere profesyonel olarak sunmaktayız. İstanbul Beylikdüzü Sert Zemin Uygulamaları ve Kayrak Taşı uygulamaları için en uygun fiyat teklifini bizden alabilirsiniz. Firmamız her zaman müşteri memnuniyet odaklı olarak hizmetinizdedir.

Beylikdüzü Peyzaj’da Neden Yeşil Peyzaj

  • Her zaman müşteri memnuniyet odaklı hizmet veriyoruz.
  • Kurumsal iş bitirme referanslarına sahibiz.
  • Birinci sınıf malzeme kullanmak ilk seçeneğimizdir.
  • Personel kadromuz tecrübeli ve eğitimlidir.
  • 2d,3d Projelendirme yapmaktayız.
  • Bünyemizde en az 3 peyzaj mimarı yer almaktadır.
  • Sözleşmeli hizmet vermekteyiz. Her çalışmamız resmidir.

Beylikdüzü Peyzaj Teklif Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir